👤
Andreyk49
a fost răspuns

3. Scrie un text creativ în care să folosești cât mai multe dintre următoarele expresii: ploaia a venit ca o vijelie, gâze zăpăcite cu aripi colorate, stropii strălucesc ca niste diamante, cerul înalt, ploaia ca o zână cu părul lung de apă, cântecul vesel al stropilor, albastru nesfârșit, florile și firele de iarbă zâmbesc. Alege un titlu potrivit!​

Răspuns :

Răspuns:

în natură

Explicație:

eram afara alături de prietenii mei. din cerul albastru nesfârșit cade ploaia ca o zâna cu parul lung de apa. Cântecul vesel al stropilor ne face sa dansam in ploaie. Florile și firele de iarba zâmbesc fiincda în sfârșit au apa necesara. copiii de afara straluces ca niște diamante alături de umbrelele lor micuțe. eram atât de amuzați de gazele zăpăcite cu aripi colorate. îmi place sa ma joc alaturi de prietenii mei în ploaie.

sper ca te-am ajutat, coroana pls

Răspuns:

Plimbarea

Eu si prietena mea ne plimbam intr-o zi pe pajiste.Incepu sa ploua, iar ploaia a venit ca o vijelie. Tot mai multe gaze zapacite cu arpiri colorate si stropii stralucesc ca niste diamante.Cerul înalt parca era tot mai întunecat.Dupa un timp, ploaia ca o zana cu parul lung de apa se opriră. Cântecul vesel al stropilor s-a oprit iar un albastru nesfarsit se lasa peste cer din nou. Florile si iraba zambesc iarași! Ce zi fascinanta!