RO Study
👤
Pascuradugab8
Pascuradugab8
24-02-2022
Matematică
a fost răspuns
2+3×[4+5×(10+5×a÷50]=9
Răspuns :
Dacianaszilagyi
Dacianaszilagyi
24-02-2022
Răspuns:
paranteza rotundă unde se închide ,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Si Poza Asta Mai Este
3. Citeşte Cu Atenție Textul Următor. A. Realizează Acordul Adjectivelor Cu Funcţie Sintactică De Atribut Cu Substantivele Determinate. B. Identifică Celelalte
Unghiurile Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 12, 6 Si 12. Calculaţi Măsurile Unghiurilor Triunghiului.
Descoperă Universul Textelor! Am Înțeles Ce Am Citit Completează Enunțurile Cu Variantele Corecte. A) Textul Este Un Text. Este Un Text_. Sextuin Vereste Un Tex
4 ⑫Efectuează Calculele Şi Scrie Rezultatul Sub Formă De Fracție Zecimalǎ: -2 2 -2 A) (-1)-3; B) (-3)-2; C) D) 4 3 ; E) [-0,(6)]-3; F) 2 G) (0,5) 3
Så Exersam! 2. Adaugă Câte O Expresie Deosebită, Cuvintelor De Mai Jos. Aripi- → Două Petale De Floare; Iarbă → Belşugul De Verdeaţă; Soare → Bulgăre De Aur; Pă
Cuvinte Cu Literele Ǎ T I X E S Ajutor
Răspunde Corect La Toate Întrebările Apoi Vei Primi O Coroană Inimioară, Și 5 Stele.1. Câți Ani Am Dacă Sunt Născut/ă În 2012 ?2. Ce Zodie Sunt Dacă Sunt Pe 6
7. Redactează Un Text După Imaginile Următoare. Dă-i Un Titlu Potrivit Şi Respectă Părţile Unei Compuneri!
Află Trei Numere Știind Că Primul Este Jumătatea Din Al Doilea Al Doilea Este Jumătatea Din Al Treilea Iar Diferența Ultimelor Două Numere Este 16