👤

5. Relatează o intamplare trăită sau văzuta de tine, in care un co- leg a sărit in apararea cuiva. Cum a procedat? Ce au facut cei- lalti colegi? Care este invatatura pe care trebuie să o reținem? Fa schimb de caiete cu colegul de banca. Verificați-vă reci- proc textul scris dau coroana daca ma ajutati va rog repede !!!​

5 Relatează O Intamplare Trăită Sau Văzuta De Tine In Care Un Co Leg A Sărit In Apararea Cuiva Cum A Procedat Ce Au Facut Cei Lalti Colegi Care Este Invatatura class=

Răspuns :

Răspuns:

Titlu Drumeția

Eram în tabără împreună cu colegii.Eu în urmă cu câteva zile mam certat foarte tare cu colega mea ,eram cele mai bune prietene.Când am plecat în drumeție cu doamna, să vizităm diferite locuri ,ea a plecat puțin și nea lăsat singuri, pentru o clipă.Ea sa dus la cort pentru că și-a uitat ceva .Sa auzit un zgomot ,și toți neam speriat, eu am rămas singură și toți eram speriați.Apoi fosta mea prietenă a sărit în apărarea mea ,ca să nu mi se întâmple nimic,până la aurmă a fost totul bine.Proverbul textului:Prietenul la nevoie se cunoaște