RO Study
👤
Basarabssimona
Basarabssimona
23-02-2022
Limba română
a fost răspuns
cine mă poate ajuta la tabel
Răspuns :
POPguy
POPguy
06-04-2022
Răspuns:
te pot ajuta eu dar îmi trebuie textul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andreea Are 165 De Fotografii Mari Si 207 Fotografii Mici. Ea Organizeaza Fotografiile In Albume Astfel:cele Mari Cate 4 Pe Pagina, Iar Cele Mici Cate 6 Pe Pag
Care Sunt Asemanarile Si Deosebirile Intre Maimutele Din Cartea Junglei In Scena Rapirii Lui Mowgli Si Cele Din Batranul Din Luna?
Scrie Un Text De 4-6 Randuri În Care Sa Folosesti 4 Substantive Care Nu Marchează Prin Gen Diferenta De Sex, Continuând Începutul Dat : Cămilă Si Elefantul De
Descopera Regula Si Completeaza
Va Rog Din Tot Sufletul Sa M-a Ajutați!
Am O Rugaminte De La Voi.Ma Puteti Ajuta? Vreau Un Text Narativ Cantec Film Desen Animat
Scrieti Fractiile X Pe Y Unde X € A, Y € B, Iar A={1,4,0} Si B={2,3,0,1}Va Rog, Repede.
Rapid !! Suma A Trei Numere Este 170.Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este 50, Iar Diferența Dintre Al Doilea Si Al Treilea Este 30. Sa Se Afle Numerele. Mu
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Scrise Cu Majuscule (litere Mari) Din Propozitia: "ÎN Soare SPICELE Îşi Țin LA Sân GRĂUNȚELE."
In Urma Reactiei De Alchilare A Benzenului Cu Etena, Amestecul De Reactie Obtinut Este Format Din Etilbenzen(produs Util) , Dietilbenzen(produs Secundar) Si Ben