👤

O compunere în legătură cu sentimentele, gândurile , în legătură cu trecerea de la gimnaziu la liceu.

Răspuns :

Uite cum a trecut timpul ! Parca ieri incepuse clasa a 5a ! Astazi s-a incheiat a 8a! Alaturi de profesorii mei am invatat multe...
Alaturi de colegii mei am facut multe... am amintiri, ganduri profunde si sentimente care le voi pastra pana la moarte.
M-am atasat mult de colegii mei ! Clasa a 9a si mutarea la licee diferite nu ne va despartii niciodata, pentru ca astia suntem.
Crestem, radem, ne certam, de impacam, facem prostii impreuna. Clasa noastra de nebuni care imi va lipsii...
In clasa a5-a cand am venit la aceasta scoala , m-am simtit ciudat. Nu cunosteam pe nimeni. Am venit singur/a aici , dar am plecat cu zeci de prietenii si amintiri frumoase. 
Acum la terminarea gimnaziului , m-am gandit sa dau la un alt liceu unde se va invata mai multa carte , insa nu-mi pot parasi cei mai tari colegi , mai comici , mai frumosi , mai buni , mai sinceri , mai perfecti !
In acesti 4 ani  nu-mi pot imagina cum s-a scurs clepsidra timpului de elev in scoala gimnaziala . Totul a fost trecator , dar am ramas cu amintiri de neuitat si cu persoane in suflet , pe care o sa le pomenesc toata viata si care imi vor ramane in adancul sufletului mereu!
Profesorii si domnul/doamna diriginte ne-au calauzit pasii intr-o etapa din viata foarte importanta si vreau sa le multumesc frumos pentru tot ceea ce au facut pentru noi , chiar daca mai mereu i-am suparat , mereu i-am respectat si admirat!
La revede gimnaziu minunat , bun venit liceu luminat !