RO Study
👤
Cinevaanume68
Cinevaanume68
23-02-2022
Engleza
a fost răspuns
mare nevoie de ajutor
Răspuns :
Dxvidbxgle
Dxvidbxgle
23-02-2022
1. Dryied
2. Fresh
3. cholesterol
4. Vegetarians
5. Balanced
6. Proportion
7. Protein
8. Vegetables
La 9 si 10 nu stiu.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima!!!
Dau Coroana Si 28 De Puncte.Vreau Ca Rezolvarea Sa Fie Pe O Poza, Ca Sa Inteleg Ceva.Ex 31 Din Poza De Sus.Cine Nu Respecta Cerinta, Primeste Report.
Identifica Din Enunturile De Mai Jos Pronumele Si Adjectivele Precizandu-le Functia Sintactica,;a)Il Insotim Pe Dumnealui. B)Ii Daruim O Carte, C) Cartea Lui E
117×3+[207×15-(13×3+8): 9] +127×9]
In Figura 1 Este Reprezentata O Retea De Drumuri Judetene. Se Stie AB=BC=CD=AD=6km, B Este Mijlocul Lui [AE], Iar Ungiul ABC= 2 Unghiul BAD a) Aratati Ca Masura
Complete These Sentences With The Correct Form Othe Phrases In The Box.spend Money ,use Space ,waste Electricity,save Time, Waste Water, Save Paper1 I Try To Sa
Am Nevoie De Un Text Cu Titlul E Primăvara Iar
Aria Unui Triunghi Oarecare Cu Doua Laturi De 10 Si 15 Cm Si Unghiul Dintre Ele De 120⁰
Dau Coroana Si 28 De Puncte.Vreau Ca Rezolvarea Sa Fie Pe O Poza, Ca Sa Inteleg Ceva.Ex 1 Din Poza De Sus.Cine Nu Respecta Cerinta, Primeste Report.
3. Ştiind Că Numerele X Şi Y Sunt Invers Proporţionale Cule X Şi Y Sunt Invers Proportionale Cu 3 Și 5, Calculați Valoarea Raportului3x+5y Supra 4x-y