RO Study
👤
Marynamarylena
Marynamarylena
22-02-2022
Engleza
a fost răspuns
help me!! DAU COROANAAAAAA!!
Răspuns :
Andreea9582
Andreea9582
22-02-2022
B. By
C. On
D. In
E. Under
F. From
G. By
H. On
I. For
J. In
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Molecula Cu 80% Carbon La O Masa Moleculara De M=30 Contine Hn Numar De Atomi De Carbon De: A)8 B)4 C)6d)2 E)5f)3. 2. Care Dintre Formulele De Mai Jos Reprez
Elena Si Miruna Au Impreuna 1764 Bile.daca Elena Ii Da Mirunei 530 De Bile, Cele Doua Fete Au Un Numar Egal De Bile. Cate Bile A Avut Fiecare Fata?
Salut Ma Poate Ajuta Cineva Cu Problema Asta ? Date De Intrare. Pe Prima Linie Se Află Două Numere, N Și M. Pe Următoarele Linii Se Află N Numere Naturale, Nume
VA ROG REPEDE DAU 5 STELE+COROANA Dintre Numerele 1 Pe 2⁸ ,1 Pe 2⁷, 1 Pe 2⁴ Si 1 Pe 2³, Este Mai Mare:
13 Determinați, În Fiecare Dintre Situațiile Următoare, Numerele Întregi N Pentru Care Relaţiile Urmă- toare Reprezintă Propoziții Rezolvare:
Radu Spune Sandei Da-mi 1000 Lei Ca Sa Avem Sume Egale Sanda Spune Lui Radu Da-mi Tu 1000 Lei Si Eu Voi Avea De Doua Ori Mai Mult Decât Tine Cu Banii Care Ii A
Dau Coroană, Stele, Inimi Și Fundă Vă Rog Ajutați-mă. Vă Rog Ajutați-mă
Măsura Unghiul A B C Este Egală Cu 32 De Grade Și 16 Minute Mai Mare Decât Măsură Altui Unghi M N P Aflați Măsurile Celor Două Unghiuri Știind Că Suma Măsurilor
Dau Coroana Va Rog!!!
Dau Coroana Urgent Va Rog Frumos Din Suflet O Familie A Intrat În Parcul Legoland La Ora 10.15 A Stat O Oră La Restaurant Pentru A Lua Prânzul Și A Ieșit Din Pa