RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-02-2022
Matematică
a fost răspuns
5x-7_>4x+11 sa se rezolve inecuatia
Răspuns :
Graintsel
Graintsel
22-02-2022
Explicație pas cu pas:
rezolvarea este în poză!
sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Participa La Un Maraton ,un Sportiv Alearga In Fiecare Zi,de Fiecare Data Mai Multi Km Decat In Ziua Precedenta ,alergand In Total ,in 5 Zile,31 Km. a.
Prezentați Un Izvor Narativ Referitor La Formațiunile Statale Din Țara Românească
8. Consideri Că Legendele Sunt Importante În Valorificarea Specificului Național? Justifică-ți Răspunsul, În 50-80 De Cuvinte, Valorificând Unul Din Cele 2 Text
Română Și Mate1. Calculează:50:3×3=?2.scrie Maxim 3 Informații Despre Flamingo3.cate Fire De Curent Are Un Calculator 4. Scrie 2 Cuvinte Care Au 3 Si
Ce Facem Atunci Cand Egalam Derivata Cu 0, Iar In Final Ne Da Un Caz De Genul 2=0?Functia Este Crescatoare Sau Descrescatoare?
Am Depus La Banca 1200 Lei Cuj O Dobanda Anuala De 5%. Ce Suma Voi Avea Dupa Un An?
Va Rog Sa Mă Ajutați!
Completați Caseta Astfel Incit Sa Se Obțină O Propozitie Adevărată Daca A=3-5 Și B=4\3×9\2,atunci Valoarea Raportului A\b Este Numărul
Deduceti Principiul Fundamental Al Mecanicii Si Explicati Semnificatia Fizica A Materiilor Ce Intervin Precum Si Unitatile De Masura Ale Acestor
10 Si 11 Va Rog Frumos!