RO Study
👤
AnnieW
AnnieW
21-02-2022
Matematică
a fost răspuns
152×85:5×6:2
dau coroana , ajutor va rog
Răspuns :
Auramihalache64
Auramihalache64
21-02-2022
Răspuns:
152×85=920
920:5=184
184×6=1140
1140:2=186
cam asta era de făcut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rasarit-a Luna-n Prag, Duce-m-as Ca Luna-n Nor, Nu-i Aici Cine Mi-i Drag Nu Mai Pot De-a Badii Dor. Rasar
Analizati Adjectivele Din Textul De Mai Jos, Indicand Si Functia Lor Sintactica: '' Privesc Orasul-furnicar- Cu Oameni Multi Si Muri Bizari, Pe Strade Largi Cu
Bună ! Mă Ajutaţi ? Am Pe Luni Un Exerciţiu La Limba Romană În Care Se Cere Să Alcătuiesc O Compunere Unde Să Folosesc Procedeul Personificării Şi Să Pot Despri
1 ) O Compunere Cu Titlul ,,Prietenu\a Meu\a: 2) Scrie Despre Sportivul Tau Preferat Dupa Aceste Informati 1.Data Nasterii 2.Inaltimea 3.Cariera
In Ce Se Masoara Acceleratia Gravitationala? G In Ce Se Masoara Viteza? V
Am Nevoie De Un Eseu La Latina Despre: Motive Horatiene In Poezia Eminesciana. Puteti Va Rog, Sa Luati De Pe Scribd Raspunsul Cei Care Aveti Cont?... Multumesc
Demonstreaza Omonimia Substantivului Ochi
Alege Litera Corespunzatoare Variantei Corecte.Putem Alcatui O Proportie Cu Numerele: A) 3,6,9,12 B)6,8,10,4 C)9,10,15,6 D)8,9,15,16
Dati Exemple De Proverbe Si Zicatori Legate De Modestie
M-am Nascut Aici, N-am Lipsit Niciodata Mult Timp, M-am Straduit, In M asura Putintelor Mele, Sa O Readuc Astazi La Forma Pe Care Si-au Dorit-o Si Au Faurit-o P