👤
a fost răspuns

Compunere O fapta buna
O jumatate de foaie alba

Va rog cat mai frumoasa

Răspuns :

Umbrele inserari se lasau ca un val cenusiu,acoperind usor,fereastra.Mi~am terminat temele pentru a doua zi,am ajuta~o pe sora mea mai mica sa rezolve o problema mai dificila si abia asteptam sa incep sa citesc din cartea cu Povesti nemuritoare.Imprumutasem cartea de la biblioteca scolii.M~am asezat comod pe canapea ,gata sa intru in minunata lume a inchipuirii.Dar cum sa citesc?Cartea imprumutata avea o buna parte din foi desprinse,astfel ca atunci cand am deschis~o,foile s~au si imprastiat,Era clar ca nu puteam lasa cartea asa.Mi~am adus aminte de cuvintele doamnei invatatoare". Sa iubiti sa resptectati cartea, Ea este un prieten adevarat.   Respectand  cartea, respectati  truda altor oameni care au contribuit la realizarea ei,  Imediat am adunat foile imprastiate si cu multa atentie ,le-am lipit la locul lor,  Acum cartea este intreaga .Pot sa citesc fara grija . Pot sa citeasca fara grija si alti copii care o vor imprumuta dupa mine ,  Cred ca am facut o fapta buna .                                                         Sper ca te~am ajutat.Coroana?