👤
a fost răspuns

va rog dau coroana clasa a5a e la educație sociala:)​

Va Rog Dau Coroana Clasa A5a E La Educație Sociala class=

Răspuns :

Draga directoare,eu aș dori ca toți elevii care fac multe isprăvii sa fie exmatriculați din școala sau să le dăm lor niște reguli suplimentare,precum,să măture curtea de frunze,zapadă,etc,Să faca de 2 ori mai multe teme pentru acasă și să le fie confiscat telefonul la școală timp de 1 lună.

Baftă! : )

Explicație:

Stimate Domnule Director,

Mă adresez dumneavoastră deoarece eu, elevul .....,clasa..., sunt în căutarea unei rezolvări pentru următoarea problemă: De câteva săptămâni bune observ pe holurile școlii, in pauze, manifestări discriminatorii făcute de unii elevi, la adresa altora.Prin aceste discriminări mă refer la: modul în care se îmbracă anumiți elevi,iar alții îi stânjenesc, făcându-i sa se simtă inconfortabil pe parcursul programului,modul în care unii elevi transmit cuvinte,unele injurioase, la adresa altora asupra etniei sau religiei lor sau pur și simplu din cauza aspectului acestora, făcându-i sa se simtă inferiori,etc. Pentru că vreau să opresc aceste discriminări, eu alaturi de mai mulți elevi ne-am gândit să facem un comitet al școlii unde săptămânal se vor dezbate problemele de acest gen.Vă adresez această scrisoare în speranța primirii unui răspuns cât mai urgent.Vă mulțumesc anticipat!