RO Study
👤
Marinsorescun
Marinsorescun
20-02-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati
dau coroanaa
Răspuns :
Iuliaowo
Iuliaowo
20-02-2022
1 - trip
2 - journey
3 - voyage
4 - travel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr_un Depozit Sunt 7943 Kg De Ceapa,morcovi Si Cartofi. Dupa Ce S_a Vandut 2376 Kg De Morcovi Si 2078 Kg Cartofi Au Ramas Cantitati Egale. Cate Kg erau Din F
Determinati Numerele Reale X , Astfel Incat [tex] \sqrt{(x+5)²}[/tex] = 11
Termenul Din Mijloc Al Unui Sir De 2003 Numere Naturale Consecutive Este 2003.Calculati Primul Si Ultimul Termen Al Sirului, Precum Si Suma Termenilor Sirului.
Care Este Campul Lexical Al Cuvantului Imparat?
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Faites Des Phrases Avec Le Verbe "être".Accordez Les Adjectifs.Luc,François Et Toi / Petit Et MinceMa Mère Et Moi / GrosLa Trousse De J
Am De Facut O Scrisoare In Care Sa Vorbesc Cu Un Prieten Care Mi L-am Facut Intr-o Vacanta/excursie in Afara Tarii, Despre Noutatisau Altceva Pentru Ca "i-am P
Aflati X Stiind Ca:a) 4ax+3bx-2cx=80 Si 4a+3b=2c+16b) 2x+a2 (2-ul E In Sus. Si Mic. Nu Stiu Cum Sa Explic) +ab+ac=60 Si A=4,b+c=8URGENT VA ROG,PLANG...
Un Text Folosin Semnele De Punctuatie ;semnul Intrebari,virgulasi Linia De Dialog
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine La O Problema? Gasiti Regula De Formare A Sirului De Numere De Mai Jos Si Completati Fiecare Sir Cu Inca Trei Numere . a)123,
Am Nevoie De Ajutor La Problema Aceasta : Pe O Oglinda Plana Cade O Raza De Lumina Sub Un Unghi De Incidenta , Aflati Valoarea Unghiului Dintre Raza Inchidenta