RO Study
👤
Ana5412
Ana5412
20-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent ❗❗❗❗❗
Răspuns :
Taraboi
Taraboi
20-02-2022
Răspuns:
sper că îți este de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unde Are Loc Ragnarok În Mitologia Nordică
Ioana Are 10 Mașini De Jucărie Iar Edi Cu 14 Mai Multe! Câte Mașini Are Edi?
5. Tu Te-ai Fotografiat Vreodată Într-un Decor Prin Care Ţi S-a Schimbat Identitatea, Păstrându-ți Doar Chipul? Ce Identitate Ai Ales? Dacă Nu Ți S-a Întâmplat
Alcatuieste Un Enunt In Care Cuvantul Subliniat In Urmatoarea Secventa Sa Fie Diferit Accentuat ,precizand Apoi Valoarea Sa Morfologica:Imi Amintesc Mai Curand
Buburuzele (gărgăriţele) Fac Parte Din Aceeași Familie Cu Cea A Albinelor. Colorația Buburuzei Reprezintă Și Ea Un Mijloc De Descurajare A Speciilor Inamice. Un
9. Alcătuiește Enunțuri În Care Adjectivele De Mai Jos Să Fie Însoțite De Articolele Precizate. zglobiu —> Cele , Celor
Fie A={1!,2!,.....,10!}. Sa Se Calculeze Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din A, Acesta Sa Fie Divizibil Cu 10.
Am Nevoie Doar De Răspunsuri Fără Rezolvări! Enunțul Este În Poză, Vreau Toate Făcute Înafară De Punctul 1, 3 Pentru Că Alea Le-am Făcut Eu! Dau Coroana Promit
Suma Măsurilor Unghiurilor Unui Triunghi Este:A. 90grade B. 360 Grade C. 180 Grade D. 100grade
Scoate Cuvantul Care Nu E Necesar : Unless You Are Not On Time Tomorrow, You Will Be Fired.