RO Study
👤
Beaskumpica
Beaskumpica
28-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvantu zgripsoroaica cum se formeaza
Răspuns :
LuisaAmalia
LuisaAmalia
28-05-2015
Zgripturoaica sa format prin derivare de la cuvantul de baza ''zgriptor'' + sufixul ''oaica'' (cred... sper sa fie corect) :3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Animale Care Stau Tot Timpul La Noi In Tara
1. In Biblioteca Scolii, pe Un Raft Sunt 48 De Carti, Pe Un Alt Raft Se Afla Un Sfert Din Numarul Cartilor Aflate Pe Primul Raft, Iar Pe Al Treilea O Treime Din
La Un Magazin S-au Adus 324 De Pachete De Unt . Dimineata S-au Vandut 156 De Pachete, Iar Dupa-amiaza S-au Vandut 99de Pachete Cate Pachete De Unt Au Ramas L
1) Din 200 De Patratele De Latura 1 Cm Vrem Sa Formam Un Patrat Cat Mai Mare Posibil.Cate Patratele Raman?
Ma Puteti Ajuta cu O Compunere In 15 Randuri legata De O Intamplare Din Curtea Scollii
Cum Se Fac Exercitiile: 1 Media Aritmetica A Trei Numere Este 37,(3) Si Media Aritmetica A Ultimelor Doua Numere Este 54.Aflati Numerele,stiind Ca Al Treile
De Ce S-a Spus Ca La Jocurile Olimpice De La Mexico (altitudinea 2247m) Aruncatorii Si Saritorii Au Fost Avantajati?
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Cazul Cuvintelor Subliniate Din Secventa:acolo unde au Fost Modelate in sculpturi Superbe
Scrieti O Poezie In Vers Alb Care Sa Cuprinda Metafore De Tipul:eu Sunt O Culoare Eu Sunt Tabloul;eu Sunt Ploaia De Vara Tu Esti Curcubeul.......
Mihaela Are Cu 40 De Lei Mai Mult Decat Mihai.Cati Lei Trebuie Sa-i Dea Mihaela Lui Mihai Pentru A Avea Sume Egale?