RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2022
Germana
a fost răspuns
dau coronaaaaaaaaaaa
Răspuns :
Peschirionel8
Peschirionel8
20-02-2022
Răspuns:
baga pe google transleite
Explicație:
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VREAU 5 SI 6 VA ROG FRUMOS DAU COROANA Cine Mă Ajută Este Cel Mai Priceput La Mate Eu Sunt Bâtă La Mate☺️
Ce Gen Literar Este Matilda
1 Trouve La Bonne Question. Je M'appelle Francine. Ça Va Bien, Merci. J'ai 11 Ans Et Demi. Très Bien, Merci. Et Vous, Monsieur ?
Un Rezumat Mai În Detaliu Puțin Despre Cartea "fata Care A Baut Luna" Și Mai Ales Sfârșitul. Dau Coroana!!
Concursul De Matematică A Început La Ora 8:30 Când Sau Distribuit Foile De Concurs Și Se Finaliza La Ora 11:00 Cât Timp A Durat Concursul Încercuiește Litera Co
Asociază Fragmentul Din Balada „Moartea Lui Gelu" De George Coşbuc Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50
12. Elevii Au Studiat Caracteristicile Unor Esente De Lemn Întâlnite În Zonă. Au Avut La Dispoziție trei Cuburi Pline A, B Şi C, De Mase Egale M = M = Mc. Un C
Completează, Pe Caiet, Un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos Cu Cuvintele Subliniate În Text. Cuvântul Partea De Vorbire Cuvântul Determinat Cazul
Unește Punctele Pentru A Obține Fiecare Casetă O Figură Geometrică Diferită Numește O
VREAU 1 SI 2 VA ROG FRUMOS Cine Mă Ajută Este Cel Mai Priceput La Mate Eu Sunt Bâtă La Mate☺️ DAU COROANA