Răspuns :
Răspuns:
începutul poeziei conține imaginea vizuală a zonei montane Ceahlau muntele este văzut ca fiind un gardian a cărui datorie este să pățească regiunea prin aceste versuri eul liric și-a adus aminte de istoria referitoare la geto- daci"Ceahlăul un uriaș cu fruntea spre soare"„de pază țării noastre pus"„este menționată frumusețea regiunii"„văzduhul era plin de cântece ciripitoare"„spicele jucau în vânt” vers prin care pune în evidență activitatea agricolă a locuitorilor de ce este prezentat în mediul rural.Poezia este pastel deoarece eul liric i-a plăcut ceea ce a văzut"privirile zile de farmec bete„"mi le -am întors către pământ „versurile acestei punând evidență un sentiment uman pozitiv și de aceea se încadrează poezia În special litera pastel .Și prin versurile"iuca viața-n ochii lor„"cât de frumoasă te-ai gătit Naruto tu „”mi -e inima de lacrimi plină „este evidențiată aparența poeziei la specia litera pastel deoarece aceste versuri evidențiază sentimentele poetului pe care le adaugă după ce descrie spațiul rural
Explicație:
succes!
sper că te am ajutat!
coroană??