👤
Naria44
a fost răspuns

3. Foloseşte cuvintele deșarte, neguţători , veşnic şi taină/taine, pentru a scrie un text scurt despre prietenie.​

Răspuns :

Răspuns:

Un prieten adevărat va fi langă tine veșnic doar daca e adevarat. Cu el poți vorbi nenumărate taine, sa vorbești deșarte! Dar el nici o data nu se va transforma într-un neguțător fata de toate faptele pe care legați făcut împreună.

Explicație:

Răspuns:

Departe de tine

Inca o zi cu soare , astazi plec in vacanta la prietena mea , am cate ceva de vorbit cu ea, sper ca prietenia noastra sa nu se desarte , mie frica ,dar trebuie sa ii spun.

Sper sa nu fin ca niște neguțatori nu ar fi foarte placut sa ne certam dupa atata timp , dar sper sa nu se supere.

Am ajuns la ea ne-am luat in brate si am facut niste poze , am vorbit putin si dupa ia-m zis

"Lorena , uite știi ca noi nu prea ne vedem , si cu toate astea suntem BFF , ar fi bine sa devenim altfel ." la care ea răspunde " Adica , nu mai vrei sa fi BFF-ul meu? Am crezut ca prietenia noastra va dura veșnic , tu imi spui asta acum dupa 8 luni?" , iar eu ii raspund "nu, nu asta este raspunsul esti BFF-ul meu nu imi doresc o cearta, imi doresc si eu sa fim ca doua taine ce arată celeilalte ar de mult tin una la alta! Te rog sa ma intelegi!"

Am clarificat situatia si pana la urma a ramas sa e vedem mai des!

Explicație:

desarte- desperte

neguțator- vazator care negociaza cu clientul

vesnic - mereu, pentru tot deauna

taina- mister

Sper ca te-am ajutat!