RO Study
👤
Midoria883
Midoria883
20-02-2022
Matematică
a fost răspuns
!! dau coroană dacă arata cum să facut!
Răspuns :
Tessy1
Tessy1
20-02-2022
Încerca să le faci tu pe restul ca să te înveți cu adunarea și scăderea de numere negative
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati!! :( Daca Un Autobuz Face 9 Curse In 6 Ore ,aflati Cate Curse Face Autobuzul In 10 Ore
Cine Poate Sa Ma Ajute Si Pe Mine Cu Cerinta: Alcatuiti Enunturi Dezvoltate Cu Expresii Frumoase In Care Verbele A Luat, Duce Sa Aiba Intelesuri Diferite ( Cate
Imi Dati Si Mie Exemple De Ciuperci Daunatoare?
Auziti Ce Ma Intreaba La Romana : Gaseste Enumerari Pentru Peste.fructe De Padure . Munci Agricole. Flori De Primavara . Sporturi
O Piscina În Firma De Paralele Dreptunghic Are Lungimea De 50 M, Lățimea De 30 M Și Adâncimea De 3 M. a) Calculați Volumul Bazinului . b) Dacă Bazinul Se Umple
Alcatuieste Propozitii Cu Sensuri Diferite Ale Cuvantului A Sfatui . A Sfătui = A Calauzi , A Indemna , A Povățui , A Îndruma , A Învăța , A Consilia , A Reco
Dau Coroana citate Din Opera In Vreme De Razboi De I.l.caragiale
Un Romb Cu Perimetrul De 104 M Este Impartit De O Diagonala In Doua Triunghiuri. Lungimea Diagonalei Este Cu 6 M Mai Mica Decat Latura.Aflati Perimetrul Unui Tr
Caracterizatimi Un Sat !! ( Poboru , Ceret , Seaca ) Din Judetul Olt !!!
Ordonati Crescator Numerele A = 7,5250 B = 3,5 ( Ultimul Nu Lam Calcut Cele Doua Eu Le.am Caalcult ) Facetile De Clasa 5 . Va Rog . Mersi ( 4,7-1,2) : 0,5 ×