RO Study
👤
Dianabogdan793
Dianabogdan793
20-02-2022
Matematică
a fost răspuns
cat meti sunt in 52.5 cm?
Răspuns :
Sebyy05
Sebyy05
20-02-2022
Raspuns: 0,525 m
impartim la 100
Answer Link
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
20-02-2022
Răspuns:
52,5 cm ×0,01=
0,525 m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Dialog De 6 Replici prima Replica Sa Se Termine Cu ? Dar Adoua Replica Se Se Termina Cu . Dar A Treia Replica Sa Se Termine Cu ?! Dar A Patra Sa Se Te
X+1/4=7/5cu Se Fac Explicati-mi
720ml=.........cm3 Va Rog Ajutatima
La Ce Mod, Timp, Persoana, Nr Sunt Urmatoarele Cuvinte; Incetase, Coborase, Simteau, Descoperi, A Ambracat, A Deschis, A Auzit.
Intr-o Pauza Nr Elevilor Plecati Este Dat De Diferenta Dintre Numarul Baietilor Ramasi In Clasa Si Cel Al Fetelor Ramase In Clasa;stiind Ca In Clasa Au Ramas 18
VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!conjugati Vb A Vedea Lav Diateza Pasiva La Pers 1 Sg La Toate Timp Modului Ind
VVVVVVVVĂĂĂĂĂĂ Rog Sa Ma Ajutati NNNNNNeEEEAaaAAApppPppppppPpPaaaaaRrrrrAaaAatttTt Vreau Sa-mi Spuneti Daca Bucurii Este SUBSTANTiV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scrieti 5 Proverbe Care Sa Cuprinda numerale. Am Nevoie Pentru Maine la Scoala! Va Rog Frumos
Suma A Trei Numere Este 609.afla Numerele Știind Ca Primul Este De 2 Ori Mai Mare Decât Al Doilea ,iar Al Treilea Cu 4 Mai Mare Decât Primul.
Ajutatima Varoooooooog.Este Urgent.Completeaza Si Egaleaza Ecuatiile Reactiilor De Mai Jos.H2SO4+?=Na2SO4+?H2SO4+?=BaSO4+?HCl+?=AgCl+?