RO Study
👤
Aurorabalaj49
Aurorabalaj49
19-02-2022
Limba română
a fost răspuns
au cuvintele eu ei diftongi
Răspuns :
Eneartur97
Eneartur97
19-02-2022
Răspuns:
da
iwiejkeskshenfjkdsjpwwkdjdj
Answer Link
Stefidobre2009
Stefidobre2009
19-02-2022
Răspuns:
Da
Explicație:
Diftongii sunt doua vocale alăturate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutați-mă Repede Dau Coroană , Sa Fie Corect Si Sa Imi Și Explicați (cum Ați Facut Si Ce Inseamna
Se Consideră Mulțimea M= {xyeN | Xy: 23). A) Elementele Mulțimii M Sunt...b) Submulțimile Lui M Formate Din Câte Două Elemente Sunt...c) Submulțimile Lui M Form
IN C++ ; CU WILE Si Cu IF EVENTUAL , Prieteni Noi 473 Cerință Numerele Au Devenit Foarte Sociabile. Un Număr A Se Poate Împrieteni Cu Un Număr B Doar Dacă B Est
(2-3/2 )x(2-4/3)x(2-5/4)x…x(2-20/19)=..?
E (Sp ) 2. Suma A Trei Numere Naturale Este 84. Al Treilea Număr Este Egal Cu media Aritmetică A Primelor Două, Iar Al Doilea Număr Este Cu 8 Mai Mare decât Pri
Habar Nu Am Cum Sa O Rezolv Integrala. Am Indicatii Sa Folosesc Substitutia Asta, Dar Nu Ajung La Ceva Cu Ea. Putin Ajutor?:)
Cum Se Calculeaza 25√2 : 200?
Cum Rezolv Aceasta Limita? Raspunsul Este 0, Si Are Putin Sens. Dar Faza E In Felul Urmator Daca F(x) Ar Avea Limita Catre +inf Cand X->0, Atunci As Avea Ned
Complete Using On, In Or At 1 There Are Lots Of People ...... The Restaurant. 2 The People Who Live ....... Number 44 Are Away On Holiday. 3 You Should Go To Th
Personalitatea Lui : Putin,Ceausescu,Stalin,Hitler