RO Study
👤
Teodorbrb2k
Teodorbrb2k
19-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent de rezolvări
Răspuns :
Dinudan
Dinudan
19-02-2022
Răspuns:
ie bun bine ieu sun dan oooooooo
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rostul Lumii. Jurnalul Unei Călătorii . Rezumat
Carte Caietul Copiiilor Care Cresc De Ioana Chicet Macoveiciuc
1. Stabileşte (prin Săgeţi) Relaţia Dintre Corpuri Şi Substanțele Corespunzătoare: Carte Inel De Aur Apǎ Sărată Vergea De Aluminiu Bilă De Fier Foaie De Hârtie
Explozia Stelară Formulează Întrebări Și Răspuns Legate De Conținutul Textului Umbrela Roșie După Titel Constantinescu Cine Ce Când De Ce Unde Va Rog Hai Repede
Scrie Numărul Natural Care Îndeplineşte Următoarele Cond A) Cifra Unităților Este Cel Mai Mic Număr Impar; B) Cifra Miilor Este Dublul Cifrei Unităților; C) Cif
8. Să Se Dă Desenul Din Figură, Unde Un Corp Este Supus Unei Mişcări De Rotaţie În Jurul Unei Axe Ce Trece Prin Punctul O. Se Cere: Să Se Deseneze Brațul Fiecă
Un Penar Are Grosimea De 3 Cm. Ce Înălțime Are Un Pachet În Care S-au Pus 10 Penare?
Vă Rog Mult Cine Ma Poate Ajuta Cu Ex 1 Si 2 .Vă Multumesc Mult ! Este Urgent Daca Se Poate .
Scrie Două Enunțuri În Care Să Foloseşti Substantivul Poveste Cu Funcţiile Sintactice De Subiect Şi Atribut, Precizând Funcţia Sintactică.
Mă Gândesc La Un Număr Îl Înmulțesc Cu 9 Adun Cu 45 Și Obțin 108 La Ce Număr M Am Gândit