RO Study
👤
Mira3ayuhaa
Mira3ayuhaa
19-02-2022
Limba română
a fost răspuns
plssss dauuu coroanaaaaa
Răspuns :
Loricicab22
Loricicab22
19-02-2022
Răspuns:
Bună ziua Doamna! Bine ați venit la noi acasă! Sper sa va bucurați! (SPER CA TE AM AJUTAT)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Suma A Trei Nr. Stiind Ca Primul Nr Este 4 Supra 5 Din 675.al Doilea Cat 3 Supra 6 Din Al Doiilea Nr. Ajutorr!!
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri,in Care Sa Povestesti O Intamplare In Care Omenia A Jucat Un Rol Important.
Faceţi Propozitii Cu Pronumele Demonstrativ De Identitate Si De Diferenţiere La Masculin Si Feminin La Fiecare Gen Să Fie Singular Si Plural Mersi
Puteti Sa Imi Dati 2-3 Exemple De Propozitii In Engleza La Modul Gerunziu ( The Gerunziu) ??
Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 480 Cm Este Cat Unu Supra Trei Din Lungimea.Află Perimetrul Patrarului Care Are Latura Cat Unu Supra Sase Din Lungimea
Trei Saci Cu Cartofi Au Fost Cantariti In Toate Combinatiile Posibile , Obitinunduse Urmatoarele Valori : 77 Kg , 80 Kg Si 83 Kg . Cate Kg Are Ficare Sac ?Cu In
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele: Celebrul, Modern Si Dificil Sa Fie Adverbe
Trebuie Sa Scriu Accentuarea Gradata A Cuvintelor:mare,bun Si Rau Ma ajutati Va Rog :*
Diferenta A Doua Nr Este 120 Aflati Cele Doua Nr Daca Unuleste Cu 20 La Suta Mai Mare Decat Celalalt
Daca Se Dau Punctele A(2;1) Si B(5;5), Atunci Lungimea Segmentului AB Este De?Si Explicati-mi Cum Se Face. Mersi :)