RO Study
👤
FerencziEmese
FerencziEmese
19-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă!Nu înțeleg!
Răspuns :
Dgn200
Dgn200
19-02-2022
Dai factor comun 5 la puterea n
5^n•(3+4+10)=
=5^n•17
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 8-10 Randuri In Care Sa Folosesti 3 Cuvinte Alese De Tine Din Text(tema Compunerii E La Alegere) Textul: A Fost Odata Un Morar Care Er
Valoarea Expresiei E=sin 30°+cos60°-tg45°
Ex. 1. Numeroteaza Operațiile În Ordinea Efectuării , Apoi Calculează . Cine Mă Poate Ajuta Dau Coroana
Radu, Ana Şi Dan Sunt Pasionați De Lectură. Sâmbătă, Dan A Citit De Două Ori Mai Multe Pagini Decât Radu Şi Cu 10 Pagini Mai Mult Decât Ana. Stiind Că Împreună
8. Determină: a) Cel Mai Mare Număr Natural Care, Împărtit La 29. Dă Câtul 12; b) Cel Mai Mic Multiplu Al Numărului 25: c) Cel Mai Mic Număr Natural Care Se Div
C) 3x+3=-3d)-4x-4=12e)3x=-15f)-6x=36g)x:(-2)=5h)x:9=-11 Am Nevoie Acum De Ele 10p
Am Nevoie De O Compunere 12-13 Randuri Urgent Cu Titlul”care Este Canalul Tau De La Tv Preferat” Dau Coroana
Citi Km Sunt Dela Pămînt Pina La Soar Va Inplor Dau Coroana
Precizează Pentru Fiecare Propoziție Dacă Este Adevărat Sau Fals: A) Între Numerele Naturale 2×35 Și 5×15 Sunt Patru Numere Naturale. B) Trei Ore Și Jumătate Re
Mihai,Mihaela Si Costin Eu Împreună 200 Lei. Jumătate Din Suma Lui Mihai Este Egala Cu O Treime Din Suma Mihaela Și Cu O Cincime Din Suma Lui Costin.a)Dacă Miha