RO Study
👤
Voiculescudavid
Voiculescudavid
18-02-2022
Limba română
a fost răspuns
va rog frumos să-mi spuneți
Răspuns :
Gabriela082010
Gabriela082010
18-02-2022
Răspuns:
fericirea este un sentiment
fericire=bucurie, veselie,. tristețe mâhnire
aici ai să-ți scrii lucrurile care pe tine te fac sa fii fericit de exemplu să stai în telefon, să mănânci s.a.
aici. scrii lucrurile care nu te fac să fii fericit de exemplu să citești, să scrii s.a.
Explicație:
sper că te-am ajutat
succese!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Modul Si Timpul Verbelor Privira,ai Mâncat,plângeți,apăreau,vim Câștiga,fusei,fusesem,am Fost,sunteți Va Rog Repede Dau Coroana
Cum Poți Să Faci O Planșă Cu Pisica?
Complete The Sentences, Using The Positive, Comparative And Superlative Of Theadjectives In Brackets.11. Doris Reads.....books Than Peter, But Frank Reads The..
1. Complete Sentences. Use " Have Got Has Got, Haven't Got Hasn't Got"1. He2. You3. They4. My Dog5. Bilge6. My Grandparents7. We8. Our Cousin9. My Cat10. She11.
3. Rezolvă Fiecare Exercițiu De Mai Jos, Apoi Adaugă Paranteze Pentru A Obține Alt Rezultat. A) 420 : 42 - 40 : 5b) 218 - 68 : 2 × 0 C) 200 - 100 - 100VA ROG RA
Va Rog Urgent!!!!!!!!!!!
Care Erau Limitele Țării Românești Sub Conducerea Lui Mircea Cel Bătrân?
Bună Ziua Cine Poate Vă Rog Să Mă Ajute La Acest Exercițiu IMG_20210113_124402.jpg
Construiește Șase Propoziții În Care Cuvintele Ar,minte Și Poartă Să Fie,pe Rând, Subiecte Și Apoi Predicate.
Matematică Clasa 6 Cele 15 Unghiuri