RO Study
👤
Divaadela2008
Divaadela2008
17-02-2022
Limba română
a fost răspuns
analizează substantivul zvâcnise
Răspuns :
Nmkpaa
Nmkpaa
17-02-2022
zvacnise =verb predicativ nu e substantiv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Un REFERAT La Plasticitatea Lemnului? Va Rog! E Important!
Pentru A Confectiona Jucarii 5 Copii Au Adus Cate 4 Scoici Scoicile Au Fost Impartite Cate 10 Pentru Fiecare Jucarie Cate Jucarii Pot Face Din Toate Scoicile
400m=?hm dau Coroana va Roooog!!!
Imi Trebuie Ghicitori Care Sa Contina Numere! Imi Trebuie Cel Putin 20. Va Rog Sa Puneti Si Raspunsul. Va Multumesc!
Va Rog Sa Ma Ajutati !! :))) t1= -12 C t2= 295 K Sa Se Afle Temperatura Medie!! Mod De Calcul!! :)))Cat De Repede Se Poate!! :)))
Un Obiect A Costat 40 Lei Pretul Creste Cũ 25% Cát Trebuie Là % Sá Scada Pretul Nou Dupa Rêducere Cá Sá Coste Iar 40 Lei
Calculati Valoare Expresiei Elgebrice 4ab-b+a Pentru A= - 4,b=1,5
1 Stind Ca A+b=3,054 ;Calculeaza 236+a+586+b=2.999= ? 2 Triplul Numarul B A Fost Marit Cu 19; Iar Rezultatul A Fost Micsorat De 5 Ori S-a Obtinut 8 . Cat Se
Puneti Intrebarea Pronumelor Din Urmatoarele Exemple.. ,Murgule, Murgutul Meu, Datu-mi-te-a Taica-tau.'' ,,Aici Mi-ai Fost ?'' ,,Si Vantul Serii Nu-i Mai Sa In
O Prisma Dreapta Are Bazele Triunghiuri Echilaterale Si Fetele Laterale Patrate.Suma Lungimilor Muchiilor Prismei Este Egala Cu 72 Cm.Suma Lungimilor Muchiilor