RO Study
👤
Tikititki
Tikititki
17-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog am nevoie rapid . Dau coroana !!
Răspuns :
Mitzapopescu2009
Mitzapopescu2009
17-02-2022
Explicație pas cu pas:
a= -10
b= 10
a<b
a=7
b=3
a>b
Answer Link
Ranmmi
Ranmmi
17-02-2022
Răspuns:
sper
că
te-am
ajutat
!
:
DDDDD
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
***********************...6. La Jocurile Sportive Se Folosesc Următoarele Îndemnuri: ,,Ai Câştigat?Continuă! N-ai Câştigat?Continuă! Explică Înţelesul Acestor Î
Unitati De MasuraScrie Unitatea De Măsură În Care Exprimi Următoareledimensiuni:• Lungimea Vârfului Unui Creion.......grosimea Unei Cărţi ..... .......inaltimea
Va Rog Foarte Mult!!! Ma Poate Ajuta Cineva???
Explică Ortografia Subst Primejdii
Maria Are 36 De Bomboane Pe Care Trebuie Sa Le Împartă În Mod Egal Celor Patru Frați Ai Săi Câte Bomboane Primește Fiecare Frate Plan De Rezolvare
Un Număr Este Cu 16 Mai Mic Decât Altul, Iar Suma Lor Este 36.Care Sunt Numerele?
Hritos A Înviat !Vă Rog Frumos Ajutați-mă Să Rezolv O Ecuație!Repedee! Ecuația: 1 2x-3/4 + X-6/3 - 4x+15/4 + 7 ---=0
Ajutooor!!! Este Urgent Pentru Joi!!!Rezistivitatea Aluminiului La 20°C Este Egală Cu 2,8×10^-8 Ohm×m. Care Este Rezistivitatea Lui La 0°C? Dar La 220°C? Coefic
Completează Diagrama Din Filmul Neînfricata. Tema...,La Început...,În Continuare...,Apoi...,În Final...,Mesaj...,Concluzie... .Vă Rog Ajutati-ma! DAU COROANA!!!
Calculeaza Si Verifica Prin Adunaresi Scadere 415-221= 618+198= 937-159= Nu Sunt Sigur Pe Mine La Ex