RO Study
👤
Edysmarld
Edysmarld
17-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculează respectând regulile învățate
Răspuns :
AnimeHD
AnimeHD
17-02-2022
Răspuns:
Sper că te-am ajutat....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Va Fi Deformarea Unui Resort Sub Actiunea Unei Forte De 20 N,daca La Actiunea Unei Forte De 10N Deformarea Sa A Fost De 5 Cm? Fortele Actioneaza In Lungul
Ce Enunturi Pot Scrie Cu Cuvintele Împatrit Si Înnoit?
Ideea Principala Si Povestirea Fluierul Fermecat Dupa Victor Eftimiu
Iulian A Parcurs Cu Bicicleta Distanta Dintre Doua Localitati In Trei Etape.Astfel,in Prima Etapa A Parcurs 1/10 Din Lungimea Traseului,in A Doua Etapa Cu 2/10
Am Nevoie De Ajutor Cu Tema La Romana Si Nu Stiu Care Este Planul Dezvoltat De Idei Al Operei Literale 'Vizita' Asa Ca Varog Sami Dati Raspunsul Cat De Repede P
O Picatura De Ploaie Cade Vertical Si Intampina Din Partea Aerului O Forta De Rezistenta Direct Proportionala Cu Patratul Vitezei. Cand Picatura Are Viteza V1=1
Ce Functie Are Sotul Lui Zoe Trahanache?Cum Se Numea Gazeta La Care Era Director/proprietar Nae Catavencu?Cine Povesteste Despre Tradare In Sanul Partidului? De
Text Argument De Aproximativ 15-30 Randuri Despre Prietenie, Ca Act Neconditionat, Ce Tine Cont Doar De Propriile Legi
Look At The Words In The Box That Are Used With Electrical Things. Which One Would You Use When You Want... a) To Start The T.V./to Stop The T.V.? b) To Connect
Delta Ro ( Densitate) = Cu Cine?