Răspuns:
[tex]1 + \frac{2}{3} = 1 \frac{2}{3} [/tex]
[tex]3 - \frac{5}{7} = 2\frac{7}{7} - \frac{5}{7} = 2 \frac{2}{7} [/tex]
[tex]5 + \frac{3}{4} = 5 \frac{3}{4} [/tex]
[tex]4 - \frac{10}{8} = 3 \frac{8}{8} - \frac{10}{8} = 2 \frac{8}{8} + \frac{8}{8} - \frac{10}{8} = \frac{6}{8} [/tex]
Simplificăm cu 2:
[tex] \frac{6}{8} = \frac{3}{4} [/tex]
[tex]2 + \frac{4}{5} = 2 \frac{4}{5} [/tex]
[tex]1 - \frac{1}{6} = \frac{6}{6} - \frac{1}{6} = \frac{5}{6} [/tex]
Sper din suflet că te-am ajutat♡
Te implor să-mi dai like, coronița☆ şi follow ca să-mi arăți că într-adevăr acest răspuns a fost util pentru tine♡
Dacă nu e corect nu mă raportați! Doar scrieți în comentarii!♢ッ