RO Study
👤
Andreeaslabu
Andreeaslabu
16-02-2022
Matematică
a fost răspuns
432:3 desfășurat va roggg
Răspuns :
Andreealuizabadoi
Andreealuizabadoi
16-02-2022
Răspuns:
432:3=144
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoarea Voi Avea In Banca Peste 3 Ani Daca Depun Lunar Valoarea De 253 Lei Si Banca Imi Ofera 1% Pe Luna?
1.1. Numere Naturale. Operații Cu Numere Naturale 1. Am Visat Că Eram Într-o Poiană, Când În Apropierea Mea A Aterizat O Navă Cu Extratereștri. Nu Știu Cum S-a
10. Suma A Două Numere Este 108. Aflați Numerele, Știind Că Unul Dintre Ele Este De Trei Ori Mai Mare Decât Celălalt. DAU COROANA!
DAU COROANĂ!!! URGENT!! VA ROG!!!
Enumerați Elementele Fiecărei Mulțimi:dau 30 De Puncte!
Dacă Perimetrul Unui Pătrat Este Egal Cu 12,56 M Atunci Latura Lui Este Egală Cu Dam
În Triunghiul Ascuțitunghic ABC, Înălțimea AD, Unde D € BC, Are Lungimea De 24 Cm. Dacă CosC = 3/5 Și SinB = 12/13, Calculaţi Perimetrul Și Aria Triunghiului AB
1.Enumeră Jocurile Pentru Copii Pe Care Le Găsim Pe Site-ul Realizat De NASA 2. Ce Crezi Că Au Urmărit Creatorul Jocului ,,Hai Pe Marte"? Va Rog!!!!
13 Ordonaţi Crescator Numerele Naturale De Forma Abc Unde A+b+c=3. Diferenta Dintre Penultimul Număr Și Al Doilea Număr Este Egala Cu: 60 70 80 99 100
15 Rezolvaţi Următoarele Cerinte. A) Care Sunt Numerele Naturale Care Au Modulul Mai Mic Decât 4?. B) Care Sunt Numerele Întregi Care Au Modulul Mai Mic Decât 4