RO Study
👤
Adia69760
Adia69760
16-02-2022
Limba română
a fost răspuns
functia sintactica "un capsator"
Răspuns :
Mariana8236
Mariana8236
16-02-2022
Un capsator ar putea avea funcția sintactică de subiect sau de complement direct.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati.
Am De Scris Un mesaj De La Multi Ani Pentru Cea Mai Buna Verisoara Sa Fie Un Pic Mai Lung...
Suma A Trei Numere Naturale Diferite Este 54 .Stiind Ca Unul Din Ele Este Media Celolarte Doua Numere Si Ca Fiecare Numar Este Divizil Cu 6 .aflati Numerele
Complete The Text With Present Simple Then Answer The Questions As In The Exemple:John And David Are Frends. John............(like) Sports. He ............(swim
Buna! Spuneti-mi Va Rog 2 Cauze Alea Instaurarii Regimului Stalinist In Romania,si 2 Cauze Ale Impunerii National-cominismului.
Complete The Text With Present Simple Then Answer The Questions As In The Exemple:John And David Are Frends. John............(like) Sports. He ............(swim
Ion Parcurge Cu Autobuzul Un Drum In Trei Zile . In Prima Zi A Parcurs 20% Din Drum ,a Doua Zi 30% Din Rest Si A Treia Zi 560 De Km Din Drum . Determinati Lungi
1) Analizati Subiectul Si Predicatul Propozitie :Un Singur Gand Mi-e Raza Si Puterea. 2) Alcatuiti Un Enunt In Care Substantivul Stea Sa Fie :complement Direct
Ma Ajutati Si Pe Mn Va Rog La Un Exercitiu ?? :-)(-3 Supra 5) : (10 Supra 9) : (-4 Supra 6) =Sper Sa Intelegeti Ca Sunt Fractii Dar Nush Cum Sa Pun Alea Ca Sunt
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Numere Direct Proportionale Cu Numerele 5,6 Si Respectiv 9.Perimetrulacestui Triunghi Este Egal Cu 60 Cm.Aflatilungimile