RO Study
👤
Geleu45
Geleu45
16-02-2022
Matematică
a fost răspuns
AJUTOOR REPEDEE!!!!!!!!!! Am nevoie pana maine
Răspuns :
Mhermel2
Mhermel2
16-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Animale,in afara De Rama,care Traiesc In Gradina Botanica,si Actiunile Lor Asupra Plantelor???plz Repede
1. In 3kg De Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 22,5% Se Adauge 100g Acid Clorhidric Pur. Stabileste Concentratia Procentuala Pentru Solutia Obtinuta.2.
FORMULATI PROPOZITII IN CARE SUBIECTELE SA FIE EXPRIMATE PRIN SUBSTANTIV COMUN, NUMAR SINGULAR; PRIN PRONUME PERSONAL , PERSOANA A II-A , NUMARUL PLURAL ; PRIN
Latura Unui Patrat Este egala cu Produsul Numerelor 156 Si 2. Calculeaza Perimetrul Patratului .
Rezolvarea La : Modul Din -2 - Modul Din 1- Radical Din 3 + Modul Din Radical Din 2 - Radical Din 3 .Ajuta-ti-ma Va Rog
Din Ce Grupa Apartine Pelicanul
În Propoziția Copiii Sunt Iubitori De Basme , Există Un Predicat Verbal Scrietim Dacă Este Adevărată Sau Greșită Vă Rog Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu Vă Mulț
Amfibieni Reprezinta Clasa De Vertebrate care, Acum aproximativ 350-400 de Milioane De Ani au Parasit Mediul acvatic Pentru A Cuceri Uscatul .Prezinta Adap
Intrebari Din Testele De Bacalaure 20091.cunoscand Entalpiile De Hifrogenare A Acetilenei (c2h2) La Etena Si A Etenei (c2h4) La Etan: C2H2(g) + H2(g) ->C2H
Ajutati-ma, Va Rog, Sa Gasesc Epitetele Si Metafora In Poezia <Batrinii> De Octavian Goga. Va Rog Mult, Am Nevoie!