RO Study
👤
Evelinamirza3
Evelinamirza3
16-02-2022
Matematică
a fost răspuns
√3x=2√6 va rogggggg
Răspuns :
Maiahantea20
Maiahantea20
16-02-2022
Răspuns:
3x=4×6
3x=24
x=8
√3×8=2√6
2√6=2√6
x=8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Patru Verbe La Imperativ Din Textul De La Exercițiul Precefent, I Ducând Persoana, Numărul Si Forma. Compania ROMAC Derulează Un Program De Recuperar
Ajutor!!!!2 Şi 3!Dau Coroana!!!
Calculati:4^37:(-2)^72
Dc Sau Foloait Semnele De Suspensie Din Propozitia :Eu Sunt Mihai,stii...Mihai Cu...aparatul De Fotografiat... Va Rog Frumos !
Ajutatima Cu Crearea Propozitieii La Enghlish Cu Cuvintele ,special,draws,Mummy,paper Hats
Cine Poate Să Îmi Traducă Și Mie Propozițiile Astea: 1. Imi Era Greu Să Cred Ceea Ce A Spus Ea, Darămite Să-i Mai Si Raspund. 2. Este Greu Să Fii Departe De F
Urgent!! 1.Moelcula Cea Mai Polară Este: A ) O Diclorobenzen B) P Diclorobenzen 2. Freonii Au Acțiune Distructivă Asupra Stratului De Ozon , Deoarece Sunt: A)
Cine Imi Face Repede O Compunere Despre Sf Andrei? VA ROG MULT Cat O Foaie A4
Un Snowmobil Cu Masa Egală Cu 800 De Kg Având Inițial Viteza Vo=10 Metri Pe Secundă Coboară Pe Un Plan Înclinat Cu Alfa De 30 De Grade Și Atinge Viteza De 25 M
Daca Masura Unuia Dintre Unghiurile Unui Triunghi Este 50 Grade ,precizeaza Daca Masurile Celorlalte Doua Unghiuri Ale Triunghiului Pot Fi: 65 Si65 Grade,90 Si