RO Study
👤
Ionhodos
Ionhodos
27-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce însușiri sunt preamărite de psalmist
Răspuns :
BettyBubu
BettyBubu
27-05-2015
Psalmul este preamarit Domnul,cel ce ii vindeca pe garboviti,cel ce a facut cerul si pamantul,cel ce are grija si ii sprijina pe orfani.
In acest psalm este premarit Dumnezeu, creatorul tuturor si ajutatorul oamenilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Vo Roopog Urgent Ajutatima Doar La Ultimul GHEORGHE ALBU
Triplul Unui Numar Natural Necunoscut Se Aduna Cu 17 Iar Noul Rezultat Lse Imparte La 7 . Noul Rezultat Se Aduna Cu 12 Si Se Obtine 20
Informatii Despre Rapoarte Si Proportii Va Roog Pentru Un Proiect La Matematică.... Va. Rooogg
A-Scrie Fractia Corespunzatoare Partii Colorate In Fiecare Caz.b-Pentru Care Desen,A Sau B, Nu Pot Fi Comparate Fractiile , De Ce?
Va Rog Urgent Dau Coroana
Dintre Numerele 1 Supra 2, 2 Supra 3, 3 Supra 4 Si 4 Supra 5 Cel Mai Mare Este : A) 1 Supra 2b) 2 Supra 3c) 3 Supra 4d) 4 Supra 5
Va Roog Sa Imi Dati Si Mie O Idee. Poate Desenati Si Scrieti Un Mesaj Ca Sa Va Dau Coroana. La Educatie Civica. Am Pus Chimie Ca Nu Am Educatie Civica. Avezi S
Care Este Formula Fortei De Frecare Intr-un Plan Inclinat?
|x-1|+|x+1| Cu Ajutorul Semnului Funcției De Gradul Întâi.
Studiază Cu Atenţie Icoanele Din Această Pagină, Apoi Identifică.1. Ce Sfântă A Fost Hrănită Cu Firimituri De Paine Aduse De Păsăride La O Mănăstire Din Apropie