RO Study
👤
Mariaa7792
Mariaa7792
16-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ma puteți ajuta va rog frumos
Răspuns :
Lilycazacu2020
Lilycazacu2020
16-02-2022
Răspuns:
poti pune poza cu textul?te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Substantivele Din Text, Indicând Și Funcția Lor Sinctactică. Peste Zapezi, Sania Zboară. În Casa, Mama Face Cozonaci Și Mirosul Lor Ne Îmbată. Așteptă
5.fie D Un Punct Situat Pe Dreapta B.construiti Perpendiculara In Punctul D Pe Dreapta B.trebuie Cu Rezolvare!cand Raspundeti Sa Imi Trimiteti Poza!
După O Scumpire Cu 15% Un Obiect Costă 345 De Lei Pretul Initial A Fost De ..... Lei ( Rezolvare)
Sinonimele Urmatoarelor Cuvinte/expresii : Ocară Îi Dădea Ghes Să-i Îngăduie A Da Bineţe
Care Este Rezultatul La Exercițiul 94+[(402:2+5×e)×2+8]:5=184
Ma Gândesc La Un Nr , Il Adun Cu13, , Împart Rezultatul La 3, Il Adun Cu 22 Si Obțin 30. Care Este Nr.?
A=9 B=7 C=25. 10c-9b+(c+a×b)
Împărțind Un Număr Natural A La Cel Mai Mare Număr Natural De Doua Cifre Diferite Se Obține Catul 16 Și Restul 7. Afla Valoarea Numărului A.
1. Prin Ce Calități Se Aseamănă Marii Voievozi Români ? 2.Cine Este Domnitorul Care A Obținut Cele Mai Multe Victorii În Confruntările Cu Dușmanii ? Mă Puteți
Completează Enunțurile Doar Cu Substantive De Genul Feminin. ....!!!........îl Laudă. ........O Refuza Categoric. Am Desenat. .....Este Tare Vicleana Cumatra.