RO Study
👤
Leonardo31
Leonardo31
15-02-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos dau coroană
Răspuns :
Raduvalentinsatmari
Raduvalentinsatmari
15-02-2022
Răspuns:
Copilul si tatăl se duc în vacanță.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heeei Vreau Si Eu Un Text In Care Sa Va Exprimati Opinia Despre Importanta Prieteniei In Viata Unui Adolescent!!!!!
Vreau Acest Ex Cu Traducere Va Rog Dau Coroana + 50 Pct Îmi Trebuie Azi La Meditati
Determinati N: A) (-2)^3x(-2)^6=(-2)^n
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC=5cm. Daca Mediatoarea Laturii [AC] Intersecteaza Latura [BC] In M Si Perimetrul Triunghiului AMC Este De 13 Cm, Calculati L
Vă Rog Ajutațimă Doar La Cât Știți Și Vă Dau COROANA. A.,,art 2(...)înaltele Puteri Contractante Se Angajează Să Acorde Ajutor Reciproc Și Susținere De Fiecare
Niste Excursionisti Au Parcurs 243Km Prin Muntii Fagarasului In 9 Zile.Cu Cati Kilometri Pe Ora,in Medie,au Strabatut Drumul,daca 5/8 Din Timp A Fost Rezervat P
O Știre(Reportaj) Care Trebuie Să Răspundă La Intrebarile ; Cine ? Ce ? Cand ? Unde ? Cum? De Ce? . Cum Ar Fii Compunere , Un Eveniment !Va Rog ! Dau Coroana
Mam Gandit La Un Numar .lam Micsorat Cu 180.am Marit Rezultatul Cu 460 Si Am Obtinut Jumatate Din 10000. La Ce Numar Mam Gandit
Cititi Si Copletati Dialogul Cu Forma Corecta A Verbului Din Paranteza HI,MARY ! I...............(HAVE GOT) TWO TICKETS FOUR YHE CONCERT ............YOU......
Ma Puteti Ajuta Cu Ex 5 Va Rog Frumos?