RO Study
👤
Alex84andris
Alex84andris
15-02-2022
Limba română
a fost răspuns
(500-14)×10÷[680-(635-a)]×5=19
Răspuns :
Lobontvalentinaadina
Lobontvalentinaadina
15-02-2022
Răspuns:
................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Sensul Cuvantului " Ulcioara " , Din " Pe Aceasi Ulcioara " ,tinand Cont De Faptul Ca In Prima Varianta Inceputul Poeziei Era Urmatorul : "Pe Aceasi Str
A) 23|345; b) 8323 Divizibil Cu 41 c) 30 La Puterea N Inmultit Cu |(5 La Puterea N Inmultit Cu 6 La Puterea N + 15 La Puterea N Inmultit Cu 2 La Puterea N+1 );
Stiu Ca Am Mai Pus Intrebarea Asta Odata Acum Putin Timp Dar Nu Am Primit Nici Un Raspuns Satisfacator.Tringhiul ABC Este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt
De Ce India Era Perla Coroanei Britanice????
Prin Ce Impresioneaza Drumul Din Padure? (Amintiri Dintr-o Calatorie De Calistrat Hogas) Raspuns Urgent!
Redacteaza O Compunere De 150 Cuvinte O Scurta Naratiune In Care Saredacteaza O Compunere De150 rcuvinte o Scurta Naratiune In Care Sa Precizezi O Intamplar
Daca Am Propozitia: Ana Este Mica Si Draguta Mica Si Draguta Sunt Nme Predicativ Multiplu? :?
Carcterizarea Lui Toma Alimos + Definitia Baladei Populare Si Termeni Cum Ar Fi Personificarea , Epitet ( Sa Nu Fie Dupa Net )
1.In Trg. Dreptunghic ABC Masura Ung. A=90 Grade Se Stie Ca Masura Lui C=30 Grade. Pe Latura (AC) Se Considera Punctul D Astfel Incat DC=2AD.Aratati Ca (BD Es
Redacteaza O Compunere De 150 Cuvinte O Scurta Naratiune In Care Saredacteaza O Compunere De150 rcuvinte o Scurta Naratiune In Care Sa Precizezi O Intamplar