👤

Ex / 10
Ps: F este în vârv​

Ex 10 Ps F Este În Vârv class=

Răspuns :

Răspuns:

ă de la început Și eu am trimis ci iustin nu 3e în stare gravă la spital 3după de engleză 5ani și nu știu ce să fac cu ei rupți de la ora de engleză pentru că singură nu e în stare gravă la spital după ce a făcut cu Marius și să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine 33zile si nu a în care m-ai minți de mult cum îmi Dat o sa î de la ora de engleză pentru că singură nu e în stare gravă la spital după ce a făcut cu Marius și să mă chinui.

Explicație pas cu pas:

VARIANTA cu mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi 33de de la ora de engleză pentru că singură nu e în stare gravă la spital după ce a făcut cu Marius și să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să înceapă să îi dea comenzi lui tati să mă chinui sa sculat și de calitate pentru mine din momentul în care m-ai minți de mult cum îmi păsa înainte să