RO Study
👤
Alexmoldovann2
Alexmoldovann2
15-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculați: 3/4din100.
Răspuns :
Marinalemandroi
Marinalemandroi
15-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]\frac{3}{4} \cdot 100=3\cdot 25=75[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Răspunde Cu Adevărat (A) Sau Fals (F) : a) Oamenii Sent Datori Să Creadă În Dumnezeu, Să I Se Închine , Să Îi Respecte Numele Și Să Îi Cinstească Ziua. b) Solo
Repede Va Rooog! Dau Coroana!!!
Scrieti Sub Forma De Fractie Ordinara Ireductibila Numarul 0,4
Puteți Să Mă Ajutați?
53în Curtea Şcolii Se Joacă 28 De Copii. Un Sfert Dintre Ei Sar Coarda, Iar Restcu Mingea. Câți Elevi Se Joacă Cu Mingea?
13 George Are În Clasorul Său 20 De Timbre, Vichi Are Jumătate Din Numărul Lui GeorgeIrina Are Un Sfert Din Numărul Lui George, Iar Mihai Are Cât Vichi Şi Irina
Capitalul Tehnic Utilizat Este De 3 Milioane U.m., Din Care 2 Milioane Capital Fix. Costurile Salariale Reprezintă 0,5 Milioane U.m., Iar Cele Totale 2,250 Mili
Pentru Arderea Completa A 4 Volume De Amestec Gazos Ce Contine O Alchina Si Hidrogen Sunt Necesare 20 Volume De Aer ( 20% O2). Trecand Acelasi Amestec Peste Un
-coroana-5 Stele-mă Abonezcelui Care Îmi Poate Scoate Din Poezie Toate Imaginile Artistice Și Figurile De Stilva Rog E Urgent Pentru Lini
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Cu Schema. Rezolvarea O Știm. Mulțumesc Anticipat. Valeria Are 26 De Covrigi. Cinci Covrigi Ii Oprește Pentru Ea, Iar Pe Ceilalți Î