👤
Frumusika1
a fost răspuns

Realizati o compunere de 8-10 randuri in care sa povestiti despre ce ai facut vara trecuta.

Răspuns :

Vara trecuta a fost minunata! Mi-am făcut noi prieteni și ne-am distrat nespus de mult. Am fost cu rolele prin parc,unde stăteam cu orele..am jucat tenis,am fost la pădure și la mare. Am petrecut clipe minunate alături de acești prieteni. Mă bucur ca am avut ocazia să-i întâlnesc!  Păcat,căci ,zilele s-au scurs și a sunat din noi clopoțelul. Nu regret ce am făcut în acea vară.
Brina
Vara trecuta a extraordinar. Impreuna cu familia mea am plecat la tara la bunicii mei si la străbunica. Ne-am facut bagajele si am plecat. In drum spre Alexandria totul in jur era schimbat. Lacul de langa pădurea Fagului era mai strălucitor si mai adânc. Dupa câteva ore am ajuns la casa batranească si foarte pricajita. Cei dragi noua erau pe prispa batranasi foarte scartaita. Bunica cu niste andrele uriase trecuta un tricou parca scos dintr-o poveste a printeselor.Am intrebat curioasă: -Bunico pentru cine este acest tricou? -Pentru tine draga mea. Auzind aceste cuvinte m-am bucurat extrem de tare, iar dupa am fugit sa-l salut pe bunic si pe străbunica apoi am plecat in grădina parca neatinsă de razele soarelui si de pasarile cantatoare. As putea spune ca aceasta excursie a fost oarecum distractiva.