👤
Anushi
a fost răspuns

O compunere cu titlul "O plimbare cu trenul "

Răspuns :

O plimbare  cu trenul                                                              
 Eu si colegi mei mergem in excursie cu acceleratul . Trenul este plin de glasuri mici si veselie .
 Mara si Octavian alearga prin tren si striga dar dupa catva timp a sosit conductorul si a strigat la ei. Copii erau suparati.Dupa 5 minute iei au facut gre=va si au zis ca ei platesc sa mearga si fac ce vor .Profesori incercau sa ii opreasca dar nu se putea deloc.
 sosi suinoaptea totul era iser5at iar copii nu mai strigau fiindca erau obositi!!!

Eram la scoala. Doamna invatatoare ne-a anuntat ca urmatoarea zi aveam sa mergem cu acceleratul intr-o excursie. Toti copiii au fost extrem de fericiti la auzul spuselor doamnei invatatoare.
Urmatoarea zi, in tren era o foarte mare veselie. O fetita a intrebat-o pe doamna invatatoare unde aveam sa ajungem. Doamna ii spuse ca totul avea sa fie o surpriza.
Trenul luxos zbura cu noi printre campii care pareau de smarald. El avea scaune moi, acoperite cu catifea rosie. Pe dinafara, trenul parea mic, insa pe dinauntru parca era o gigantica casa alergatoare si lunga.
Ajunseseram. Doamna ne spuse cu glasul ei catifelat ca eram in Orasul Smaraldelor. Nimeni nu intelesese ce vroia doamna sa ne spuna, pe cand... eu,nesigura/nesigur, am intrebat-o daca cumva spusele dumneaei insemnau ca ne aflam in padure. Auzeam mii si mii de glasuri mici.
Copiii isi adunasera caietele pentru a nota tot ce spunea doamna despre oras. Dumneaei ne arata ascunzisiuri tainice.
Inserarea muta ne dadea de inteles in mod discret ca a sosit timpul de plecare. Copiii abia au reusit sa se desprinda de Orasul Smaraldelor si sa-si ia la revedere de la minunatiile de acolo. Pentru toti a fost o calatorie de neuitat!
SPER CA TE-AM AJUTAT :D