RO Study
👤
Teo6646
Teo6646
15-02-2022
Franceza
a fost răspuns
imi puteti spune ce e mai departe???
Răspuns :
Irena8
Irena8
15-02-2022
Răspuns:
La ultima imagine cred ca e - jaket
sper ca te-am ajutat ♡
Answer Link
CristianaKnows
CristianaKnows
15-02-2022
In loc de basket este tennis,ultimul cuvânt este VESTE .Și cel de pe verticala este VETEMENT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sun 81 De Margele Albe,rosii Si Albastre .Numarul Margelelor Albe Este Cat Un Sfert Din Numarul Margelelor Albastre ,iar Margelele Rosii Cu 9 Mai M
Datimi O Compunere Varog Frumos La Limba Romana Cu Cele Trei Concepte:inserarea ,alternarea,inlantuirea
Scrie O compunere In Care Sa Prezinti trasaturile Uni Personaj Literar Care Reprezinta Un Model Pentru Tine.
Am Nevoie De Ajutor !!!Cat Face 5÷0,(1)=?
Care Sunt Functiile Sintactice Ale Urmatoarelor Cuvinte : Pentru Toti , Istoria , Crunti.
Analizatii adjectivele Interogative Din Propozitile Urmatoare:Din ce motiv?Care elev a Castigat?Al cui proiect ti-a Placut?Caror colegii le-ai Multumit pentru A
Fie Functia F:R-R, F(x)=3/2·x-2 calculati Suna S=f(1)+f(2)+f(3)+...f(20)
Indica Valorile Morfologice Ale Cuvantului Ce In Urmatoarele Texte:a.Pluteai Ca O Usoara Craiasa Din Povesti.Dintr-o Zambire-n Treacat Simtii Ce Dulce Esti.b.Pr
Dati-mi Si Mie , Va Rog Frumos O Scrisoare Cu Pronume De Politete Prescurtate.!..MULTUMESC! :*
Se Considera F:R->R, f(x)=ax+b Unde A Si B Sunt Numere Reale.A) Aratati Ca F(1)+f(4)=f(2)+f(3)B) pentru A=2 Si B= -4,aflati Valorile Numarului Real M,stiind