RO Study
👤
Analery
Analery
14-02-2022
Matematică
a fost răspuns
functia de gradul 2 in viata cotidiana
Răspuns :
Solovastrudenisa2
Solovastrudenisa2
14-02-2022
Răspuns:
Graficul funcției de gradul 2 parabola formata din doua ramuri sintetrice fata de o dreaptă paralelă este reprezentata in viata cotidiana prin diverse cladiri si monumente arhitecturale.
e
o
k
?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ideea Principala Si Personajele Din Budulea Taichiii Scris de Ioan Slavici.
Sorin A Platit Cu O Bancnota De 100 De Lei Atunci Cand A Cumparat 5 Kg De Rosii Cu 5 Lei Kilogramul , 7 Paini Cu 3 Lei Painea Si 6 Sticle De Ulei Cu 7 Lei Sticl
Construeste Enunturi Care Sa Demonstreze Diferite Sensuri Ale Cuvintului carte.
16)Put the Prompts In The Correct Order,then Use Them To Write A Letter To Your Pen-friend explaining What Happened (100-150 Words).Use The Letter In Ex. 15 as
Transcrie Neologismele Din Textul: Am,probabil,un Lapsus.Dar Sa Nu Va Fie Teama ,mi S-a Mai Intamplat Asta. Am , As Putea Spune, Perioade De Amnezie Partiala. D
Cel Mai Mic Element Natural Nenul Al Multimii M12 U ( Intors) M18 Este ...?
Describe Your Plans For The Upcoming Weekendsa Fie Undeva Vreo 10 Propozitii 2- Introducere, 6- Cuprins, 2- Incheiere
O Populqtie De Bacterii Se Inmulteste La Fiecare Ora A Zilei Si Se Injumatateste La Fiecare Ora A Noptii.Se Considera Ziua De 13 Ore Si Noaptea De 11 Ore.De Cat
Exemplificati 5 Numere Consecutive Si Descrietile Folosind Expresia a)mai Mici Decit...;
5x-√3= 3x + √3atunci X=?