RO Study
👤
Olgakener88
Olgakener88
14-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculați 2 1/3.4/7+9/5:3-1/12
Răspuns :
Vladoprea07
Vladoprea07
14-02-2022
Răspuns:
sper ca te am putut ajuta!
succes!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Tringhiul ABCcu Masura Unghiului A De 90 De Grade. Daca AC=24 Radical Din 2 Cm Si BC= 8 Radical Din 30 Cm, Calculati AB, Sin B,cos B, Sin C, Cos C
Va Rog Vreau Si Eu 5 Propoziti In Engleza Sa Folosesti Culorile Apoi Tradune In Romana Va Dau COROANA
Cât Da : 1 Supra 4 La Puterea 2 ?
Imi Poate Explica Si Mie Cineva Si Sa Imi Dea Si Exemple Cum Se Transforma O Fractie Zecimala Intr-o Fractie Ordinara In Cazul In Care Fractia Este : -periodica
VA ROG!!! Imi Face Si Mie Cineva Planul De Idei Pe Momentele Subiectului Al Operei D-l Goe De I.L.Caragiale
Fetita Din Imagine Ii Place Sa Faca Miscare In Timpul Liber. Scrie In 5-7 Propozitii Cum Iti Petreci Timpul Liber: Va Rog Din Suflet Ajutati-ma Va Dau Coroana C
Now Student B: Ask Stundent A. -to Compare Two Films He/she Has Seen This Month. Ofer 30p +coroana.Va Rog!!
Completeaza Propozitiile: 1)Lacul Tititica Este De Origine... 2)Origine Vulcanica Are Lacul... 3)Extrimitatea De Est A A Continentului America De Sud Este...
Cumpar 3 Bomboane Cu 9 Lei Bucata, 4 Napolitane Cu 6 Lei Bucata Si 7 Ciocolate Cu Lapte. Cati Lei Costa O Ciocolata Daca Pentru Cumparaturi Am Platit 100 De Lei
Cât Da : 1 Supra 4 La Puterea 2 ?