RO Study
👤
Shobolan
Shobolan
14-02-2022
Limba română
a fost răspuns
poză mai clară, vă rog ajutați-mă
Răspuns :
Balteanuandra17
Balteanuandra17
14-02-2022
BUNĂ
Sper sa fie bine. Ăsta este răspunsul de pe caietul meu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citeste Un Sir Din Cel Mult 15 Litere. Sa Se Scrie Un Program Care Afiseaza Sirul Dupa Modelul De Mai Jos. (in C++) (sirul Este Cuvantul 'examen') In Loc De
Va Rog Frumos Am Nevoie URGENT De Rezorvarea Intreaga A Exercitiului Din Imagine!! DAU COROANA!
Sinonime Pt A Freca A Urma Si A Folosi
Va Rog Daca Se Poate Cat Mai Repede.
Cerinţa Scrieţi Definiția Completă A Subprogramului C++ Count Care Are 2 Parametri: A, Prin Care Primeşte Un Tablou Unidimensional Cu Maximum 100 De Numere R
Suma A Trei Nr Naturale E 297. Impartind Primul Nr La Al Doilea Obtinem Catul 2 Si Restul 25, Iar Impartind Primul Nr La Al Treilea Obtinem Catul 11 Si Restul 8
Transcrie 2 Cuvinte Derivate Cu Prefix Din Următorul Paragraf: Aceasta Incepe Chiar In Ziua De Sfântul Pantelimon. In Ziua Aceea Vântul Dinspre Rusia, Pe Care N
Imagineazati Că Ai Avea Un Frate Robot Iar Aceasta Ar Fi Foarte Inteligent Enumera Trei Avantaje Si Trei Dezavantaje Ale Faptului Că Face Parte Din Din F
Calculati (-3pe7)+(5pe6)+(-8pe21)+(+9pe14 ) (-2pe3)+(11pe12)+(-7pe8)+(1pe6)
Am Nevoie De O Poveste Cu Titlul Visul A Devent Real Iar Povestea Sa Se Termine Cu ,,de Atunci A Crezut Mereu In Visele Lui'' Va Rog Dau Coroana