RO Study
👤
1DianaMaria3
1DianaMaria3
14-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul din poză
Mulțumesc!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
14-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Suma Tuturor Numerelor Naturale Care Impartite La 36 Dau Catul 10
Alcatuieste Cate O Propozitie In Care Cuvintele A Rasari Si Stea Sa Fie Folosite Cu Sens Propriu
Va Rog Am Nevoie De Acest Exercitiu :Fill In The Correct Word.1.Tony Won First ..........in The School Drawing Competition.2.You Shouldn't ......lied To Your Fr
{4+6 Intregi Si 2 Pe 3-2 Întregi Și 1 Pe 4×0,(6)-0,(2)]}:4 Întregi Și 5 Pe 6 +7,25=va Rog Ajutați Va Dau Coroana,îmi Trebuie Urgent!!!!!!
Care Este Mesajul, Ideea Si Tema Povestii -Craiasa Zapezii?SI Ce Ne Invata Povestea ?va Rog
Imi Face Si Mie Cineva Rezumatul Cartii : "Razboiul Care Mi-a Salvat Viata " De Kimberly Brubaker Bradley ? Va Rog Mult
Sursa De Utilizarea Apei Reprezentate De Râuri Si Fluvii
Un Ghiozdan Costa 60 De Lei.Iar Un Penar Costa 7 Lei.Mama A Platit Pentru Ghiozdanele Si Penarele Cumparate Suma De 208 Lei.Cate Ghiozdane S-au Cumparat Daca Se
Dupa Fiecare Ou Depus,lebada Asteapta O Zi Si Jumatate Si Inca 11 Ore Pana Sa-si Depuna Urmatorul Ou. Cate Oua Depune O Lebada,stiind Ca Intervalul Dintre Primu
Va Rog Sa Imi Spuneti Care Este Timpul Desfasurarii Actiunii Din ,,Vizita'' De I.L.Caragiale. Cine Raspunde Primul Si Bine Dau Coroana!!!