RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutati maaaa ex 8.....
Răspuns :
Mari55545
Mari55545
13-02-2022
Răspuns:
am rezolvat................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Cu Atenție Afirmațiile De Mai Jos. Dacă Apreciezi Ca Afirmația Este Corecta,subliniază CORECT. Dacă Tu Crezi Ca Este Incorecta,subliniază INCORECT.
Corecteaza: 1.Acei Codrii Negri Se Profilau La Orizont, Printe Norii Albastrii. 2.Am Vazut La Circ Niste Tigrii Furiosi. 3.Zarzavagii Aceia Aveau Marfa Proaspat
Coloreaza Cu Rosu Epitetele Cromatice
Calculati C.m.m.m.c Al Numerelor 360 Si 108.
Maria Si Dana Merg La Inaugurarea Patinoarului Din Oras. Au Platit Intrarea 10 Lei Si Închiriatul Patinelor 20 Lei. Dupa Ce S-au Distrat O Ora Au Merd Sa-si Cum
Fiind Dat Numarul Natural A Restul Impartirii Numarului Natural 320a+1+2+...+20 La 16 Este: a) 2 B) 3 C)4 D)5 E) 6
Unde E Greșeala Din Aceste Propoziții? 1. Mă Bufnea Râsul Când I-am Vazut Mimica Feței. 2. A Fost Prins Făcând Contrabandă Ilegală. 3. A Fost Supus Oprobriului
Intr.un Trib Sunt 178 De Oameni Preistorici.femei .barbati Si Copii.Stiind Că 105 Nu Sunt Copii,iar 134 Nu Sunt Barbati ,Afla Cate Femei ,cati Barbati Si Cati C
Aratati Ca Daca Un Numar Natural Are Un Numae Impar De Divizori Atunci El Este Patrat Perfect
Ex 2 Dau Coroana Va. Rog Ajutatima Urgent