RO Study
👤
Kpopkpophouse
Kpopkpophouse
13-02-2022
Chimie
a fost răspuns
ajutati ma va rog este urgent
Răspuns :
Shiningrat
Shiningrat
15-02-2022
Răspuns:
Explicație:
ti-am atasat poza cu rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Valoarea Maxima A Numarului N=8a+3b,stiind Ca A+b=9 ,unde''a'' Si''b'' Sunt Numere Naturale Nenule
Cati Litri De Benzina Erau Intr-un Rezervor Sttiind Ca,dupa Ce S-au Scos Doua Treimi Din Toata Cantitatea Initiala Si Apoi Inca 10 Litri,in Rezervor Au Mai Rama
Cum Se Afla A50 Zecimala A Numarului 0,(405)
Alcatuieste Cate O Propozitie In Care Sa Existe Un Atribut Adjectival Exprimat Prin Adj. Senin In Cazul: 1) Acuzativ 2) Genitiv 3)dativ PLEASE!!! URGENT!!!
ABCD Parealelogram...are Diagonale Congruente Si Perpendiculare...atunci Masura Unghiului A Este=?
Poate Cineva Sa Imi Faca Si Mie O Scrisoare Catre Un Prieten Cum Ca Eu As Fi Plecat In Vacanta In Chalet- Switzerland Si Sa Ii Spun Cum Este Acolo Si Ce Fac ?
Urgenttt (vreau Rezolvare Completa ) Daca 3x-2y Supra 4x+y Este Egal Cu 2 Supra 3 Atunci X Supra Y Este Egal Cu ...
Aflati Numarul ,stiind Ca 60% Din El Reprezinta: a) 20 b) 50 c) 458 d) 2 Supra 3 e) 32 f) 480 g)256 Va Rog Ajutati-ma
Calculati : 100002•248•50 = Scrieti Numerele 32 Si 17 Ca Produs De Doi Factori . Prezentati Toate Variantele Posibile .
Aria Unui Triunghi Dreptunghic Cu Lungimile Catetelor De 10 Cm Si 12 Cm Este Egala Cu ..........cm Patrati