RO Study
👤
Marius2221
Marius2221
13-02-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor dau coroana
Răspuns :
Stefanboiu
Stefanboiu
13-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când Se Scrie ”fii”? Dar ”fi”? Când Se Scrie ”știi”? Dar ”ști”? Când Se Scrie ”nicio”? Dar ”nici O”?
Mareste Numerele 27 Si 15 Cu 18 Si Calculeaza Suma Numerelor Astfel Obtinute..Afla Numarul Cu 36 Mai Mic Decat Aceasta Suma
Determinati Functiile F:R->R,f(x)=ax^2+bx+c (a,b,c Apartinand Lui R, A Diferit De 0)stiind Ca F(1)=0 Si Drepta X=-1 Este Axa De Simetrie A Graficului Lui F.
La Un Concurs De Sporturi Nautice S-au Abordat 36 De Medalii Aur Argint SI Bronz .Să Se Afle Cate Medalii De Fiecare Fel Sa Obținut Stiind Ca Numărul Medaliilo
Exprima-ti,intr-un Text Coerent,in Spatiul Rezervat,atitudinea Fata De Transmiterea Profesiei De La Parinti La Copii Aducand 3 Argumente. Va Rog
Vârsta Tatălui Este De 4 Ori Mai Mare Decât Vârsta Fiului.Câți Ani Are Fiecare, Dacă Împreună Au 40 De Ani? Prin Metoda Grafica!
Problema 6 Pls thanks
AJUTOR 3 Am Pregatire
Ajutor, Am Nevoie Pana Maine De Exercițiile 31 Si 32, Va Rog Ajutați-mă Daca Se Poate Sa Fie Rezolvate Pe Foi Si Sa Fie Făcute Poze Ca Sa Înțeleg Mai Bine, Mulț
Elaborati Un Text Coerent In Care Sa Argjmentezi Zicala: ,,Cu Rabdarea Treci Si Marea, Dar Cu Raul Nici Paraul" Aducand 3 Argumente