RO Study
👤
Rares04cojocaru
Rares04cojocaru
13-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana ! Pls HELP
Răspuns :
Booss28
Booss28
13-02-2022
Răspuns:
b)12 este variAnta corectĂ(dacă doreşti îți pot explica în comentariu)Spoate coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Livada Sunt 240 Pomi Fructiferi .din Care 3supra8 Sunt Meri,3supra10 Sunt Peri,iar Restul Caisi.Cati Pomi Sunt In Livada,
Scrie Toate Numerele Mai Mari Decat 210 Care Scazute Din 334 Dau Diferenta Cel Putin 221 Si Cel Mult 224
Cel Mai Mare Numar Natural Mai Mic Decat 6 Radical Din 3 ?
Argumentati Aparenta La Genul Lirig In Maxim 25 Randuri A StrofelorATAT DE FRAGEDA... Atât De Frageda, Te-asameni Cu Floarea Alba De Cires, Si Ca Un Înger Dintr
Masurile Unghiurilor Se Exprima Prin Trei Nr Nat. Consecutive .determinati Masurile Triunghiului
Cine Imi Poate Spune Si Mie Ce Rol Au Capcaunii,zanele Si Zmeul In Harap-Alb? Ce Fac Ei,mai Exact. :)
Cum Se Zice In Engleza Mie Foame Vreau Pizza E Mancarea Mea Preferata Si E Speciala Pentru Mine Pentru Ca Nu Stiu Cum Se Face
Curajos Sa Fie Adverb.(o Propozitie)plizzUrgent !ptr. Maine !!
Ma Ajutati Va Rog, Am Miine Test La Istorie Si Nu Vreu Sa Am Nota Mica.Ma Ajutati Cu Un Eseu Despre Secolul De Aur Al Romei.In Eseu Profa Mia Dictat Citeva Cuvi
Intr-un Cilindru De Otel Cu Volumul De 8 Dm Cubi S-au Introdus 896 Dm Cubi De Oxigen, Masurati In Conditii Normale. Ce Presiune Se Creaza In Cilindru, La Temper