RO Study
👤
Matawis
Matawis
12-02-2022
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie, URGENT! va roggg
Răspuns :
CristianaKnows
CristianaKnows
12-02-2022
Turn right at the next corner. Then go straight until you come to the traffic lights. Make a left there. The post office is across the street from the cinema.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Realizări Au Făcut Domnitori: Ion Vodă Ștefan Cel Mare Vlad Țepeș Mihai Viteazul Iancu De Hunedoara vă Rog Rapid Am Proiect
Va Rog! As Vrea Si Eu O Poezie De 2-4 Strofe Despre Rasism Pentru Clasa A 7 A , Mulțumesc Mult Anticipat
Mama Are Cu 24 Ani Mai Mare Decat Fiul. Dupa 6 Ani Mama Are De 3 Ori Varsta Fiului. Care Este Varsta Mamei? Care Este Varsta Fiului?
Sau Mai Multe Persoane3. Selectează Din Text Sinonime Pentru Cuvintele:aparlaureaţii -degrabă -transpirația-
Care Sunt Formele De Comparativ Ale Adjectivului Mandru Dau Coroana
Scrie Patru Cinci Enunțuri În Care Să Explici De Ce E Bine Să Consumăm Până La 2 L Apă Pe Zi
Partea Zecimala Este Formată Cu Cifre Impare? Vă Rog Spuneti-mo Repede Dau Corona
Cristina Il Asteapta O Jumate De Ora Pe Prieteni Sai Cate Minute Ii Asteapta Ea
2. Scrie Un Text De Aproximativ 10-15 Rânduri În Care Săargumentezi Necesitatea Eliminării Stereotipurilor Șiprejudecăților Ca Modalitate De Reducere A Barierel
Ajutaț8-mă Vă Roog 5,3+1,5×[(1,6)²×4-14,5×(21-17,8)]×10²Dau: Coroana, 10 P, Inimiaora Și, Cel Mai Inteligent Răspuns!!!